lundi 14 janvier 2019

Conférence du dessinateur Plantu en AndorreLa conferència del dibuixant de premsa francès Plantu, s'ha iniciat aquest dijous amb una aproximació al sector més jove del públic,  format per alumnes del Licée.
A la conferència ha enumerat els elements que conformen l'essència de l'Associació "Cartooning for peace", com ara les diferències ideològiques. I citant el cas d'Espanya, on els dos dibuixants membres del col·lectiu es troben en posicions polítiques diametralment oposades, ha afirmat que per a l'ofici aquestes contradiccions enriqueixen el discurs de la vinyeta. Com a professional especialitzat en l'actualitat política francesa i la internacional, Plantu afirma que tenir una ideologia o no, no és cap impediment i que a l'associació és propicia la inclusió de professionals de diferents orígens i especialitats professionals. L'objectiu final que és persegueix és donar veu al planeta.
Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Rubén Calvo
(Source Andorradiffusio)
Une interview de Plantu en catalan dans le Bon Dia en suivant ce lien
Quelques dessins de Plantu ci-dessous
Dessin publié lors des attentats contre le journal satirique Charlie Hebdo il y a 4 ans, inspiré par le tableau de Delacroix, la liberté guidant le peuple

Dessin exprimant les différences d'avis sur l'indépendance de la Catalogne
Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire