vendredi 18 mars 2022

Concours d'Arts Plastiques

 


El Govern informa de la convocatòria dels Premis Sergi Mas - X Mostra d’arts plàstiques per a joves. Els joves artistes plàstics, d’entre 14 i 29 anys, interessats en participar a la mostra es poden presentar a qualsevol de les seves modalitats: Dibuix, pintures, fotografies, collages, escultura, gravat o videoart. Tot tenint en compte les condicions tècniques determinades a les bases del concurs.

La temàtica és lliure, si bé totes les obres que es presentin han de ser originals i inèdites i no poden haver estat premiades en altres concursos. Les obres es podran presentar entre el 2 de maig i el 13 de maig d’enguany a l’Àrea de Participació i Promoció de la Joventut i del Voluntariat del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat.

En aquest concurs se seleccionaran, entre els autors de les obres presentades a la categoria que correspongui, tres guanyadors, que seran premiats amb una dotació econòmica. Concretament, els premis es divideixen en les següents categories: Grup A de 14 a 17 anys (primer premi: 500 euros; segon premi: 300 euros; i tercer premi: 100 euros), Grup B de 18 a 22 anys (primer premi: 1.000 euros; segon premi: 500 euros; i tercer premi: 300 euros) i Grup C de 23 a 29 anys (primer premi: 1.000 euros; segon premi: 500 euros; i tercer premi: 300 euros).

En la valoració de les obres, el jurat considerarà, principalment, aspectes com el domini de la tècnica artística emprada, l’interès del tema o missatge tractat i la seva interpretació i la innovació creativa i l’originalitat.


https://www.govern.ad/afers-socials/item/13925-joventut-convoca-els-premis-sergi-mas-d-arts-plastiques-2022-que-comptaran-amb-una-nova-beca-per-a-la-formacio-artistica

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire