jeudi 11 avril 2019

Jeu point bonus de Paques

Un jeu point bonus particulier pour ces vacances de Pâques, puisqu'il s'agit d'une chasse à l'oeuf... dessiné ! Tous les élèves qui se rendront au salon du comic de la Massana entre le 26 et 28 avril auront pour mission de ramener un dessin d'oeuf de Pâques réalisé par un des auteurs présent, sur une feuille ou sur leur cahier d'Arts Plastiques (une BD dédicacée pourra aussi être acceptée). Ceux qui ramèneront un dessin signé d'un des dessinateurs gageront 2 points bonus !



La Massana Còmic 2019 tindrà lloc a les sales de La Closeta, al Museu La Massana Còmic i a la Biblioteca Comunal de la Massana.
La inauguració oficial del saló se celebrarà el divendres 26 d'abril, a les 20:30 h, a la sala de La Closeta de la Massana, i comptarà amb la presència dels autors convidats en aquesta edició.

Els visitants podran gaudir d'exposicions d’originals dels autors convidats, de conferències i presentacions, de venda de còmics i marxandatge, d'un concurs de cosplay amb lots de còmics com a premis, i de moltes altres novetats.

Totes les activitats són gratuïtes

Més informació

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire